24 maj

Ledsen för dålig uppdatering, tiden bara rinner i väg och bloggen glömms... Men i dag har det inte hänt mycket alls, cyklade en bit med mamma och kom sedan hem. Ringde till Sara och vi satt och gjorde ingenting typ. Sen blev det dax för mat, grillat med klyftpotatis, mums. Jag och mamma gick sedan i spåret och nu sitter jag här och hatar att skolan ska börja igen eftet långhelg. Har även träning i morgon och jag känner att jag inte har någon kondition alls men men... Ska alltid försöka så mycket man kan, och lite till efter det. Puss

händerna

Som ni märker blir det inte lika mycket bloggande nu, men då och då kommer det lite inlägg. I dag sitter jag vid skrivbordet med en rulle papper och massa nagelgrejer. Ska nämnligen gör i ordning mina händer och naglar, (pappret är här för att jag är förkyld). Så senare får vi se hur händerna och naglarna blev eller om jaf inte orkar och ger upp (som jag brukar göra) men jag ska försöka att verkligen göra något nu. Puss

Shopping


Dagen började med studiedag! Gick upp tidigt eftersom jag skulle till doktorn, men efter det blev det shopping, köpte dkorna som är på bild ovanför, har även ett par blåa men dom är typ trasiga så mamma köpte ett par nya. Det blev även ett par gladiatorsandalen som jag inte har på bild, men vet ni vad jag också köpte? En klänning som jag ska ha på våran avslutingsmiddag. Kan i alla fall säga att den är rosa, gammelrosa. Men nu är det så här att nu ska jag sova för jag är trött. God natt på er!

flower power


'
Lite suddiga men annars helt okej...


lördag

Hej hej, nu kan man säga att det var ett tag sedan sist... Men nu sitter jag ialla fall här. I dag händer inte så  mycket, ska väll vara ute i solen och hoppas på att man kanske blir lite brun. Vad ska ni göra i dag då?

Just nu har jag blivit lite snorig, var förkyld för inte så länge sen och jag hoppas att jag inte blir sjuk igen! I går var jag i stan och köpte en ny tröja. Kommer från Vero moda och kostade bara 50 kr, ett riktigt kap då jag kollat på den förut men tyckt att den kostat lite mycket för just den tröjan... Men nu ska jag snart gå ut och sätta mig i solen. Puss!

RSS 2.0