Sista veckan i skolan


God morgon på er, de flesta har nog redan fått sommarlov men snart, snart så har jag med det. Denna vecka har vi varit på Vaxholm med klassenoch tältat, riktigt roligt även fast det regnade. Vi hade även middag på skolan i går och sedan blev det dans till klockan tolv. Alla var riktigt blöta av svett men vi hade underbart kul. Sedan i dag kommer den stora dagen, avslutning och aldrig mer gå tillbaka till grundskolan. Kommer heller aldrig träffa alla underbara människor i klassen varje dag, men någon gång i livet måste man ju gå vidare. Så nu ska jag fixa mig i ordning lite för snart är det avslutning.

God morgon

Ser ut som om att vädret blir bättre och bättre, vaknade för ett tag sedan och nu ska jag gå ochäta frukost. ska även känna om det är tillräckligt varmt för att kunna sitta ute. Då kanske man kan sola och bli lite brunare, hehe. I går var jag hos min kusse som fyller 8 år i dag faktsit, grattis! I dag måste jag även städa mitt rum,sådant som man hatar att göra. varför ska man städa om det ändå blir smutsigt igen sen? Aja, nu ska ja ner och äta frukost. Ha det bra.

shampoo

I går var jag i stan med Karin och Agnes, då passade jag på att köpa ett shampoo som jag hade förra sommaren, nämnligen ett John Frieda shampoo. Eftersom att jag har ganska ljust hår så köpte jag ett för blondiner, och det är ju även snyggt med blont hår på sommaren då shampoot gör så att håret får en naturlig blond ton. Så nu ska hag hoppa in i duschen och använda det.

torsdag

Nu är ja hos min underbara Nadra, hon och Ellinor fixar sig inför deras bal som är i kväll. Riktigt fina nu och snart ska dom åka i väg.


RSS 2.0